Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 2 500 боєприпасів знищили поліцейські в Запорізькій області

2 500 боєприпасів знищили поліцейські в Запорізькій області

2 500 боєприпасів знищили поліцейські в Запорізькій області

Остатки вражеских боеприпасов на полях в Запорожской области

Працівників управління вибухотехнічної служби поліції з початку повномасштабної війни знищили в Запорізькій області 2 500 нерозірваних снарядів, мін, ракет, ручних гранат.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

Зазвичай такі знахідки виявляють після ракетно-бомбових атак та артилерійських обстрілів. вибухотехніки поліції запоріжжя знищили майже 2500 вибухових пристроїв і боєприпасів, що не здетонували після ворожих обстрілів

Через інтенсивні обстріли на територіях прифронтових населених пунктів області залишається значна кількість вибухонебезпечних предметів. В тому числі – касетних боєприпасів, які заборонені міжнародним правом.

вибухотехніки поліції запоріжжя знищили майже 2500 вибухових пристроїв і боєприпасів, що не здетонували після ворожих обстрілів

З початку повномасштабного вторгення запорізькі вибухотехніки поліції здійснили понад 3600 виїздів та знищили майже 2500 нерозірваних снарядів, мін, ракет, ручних гранат тощо. Більшість із знешкоджених предметів належали до категорії «надзвичайно небезпечних».

вибухотехніки поліції запоріжжя знищили майже 2500 вибухових пристроїв і боєприпасів, що не здетонували після ворожих обстрілів

Поліція Запоріжжя нагадує, що самостійно переміщувати чи торкатися залишків ракет та нерозірваних боєприпасів категорично заборонено. У разі їх виявлення необхідно відразу звертатися до профільних служб за номерами телефонів 102 або 101.