Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Прем’єр-міністр розповів, якими будуть тарифи на опалення в Запоріжжі

Прем’єр-міністр розповів, якими будуть тарифи на опалення в Запоріжжі

Прем’єр-міністр розповів, якими будуть тарифи на опалення в Запоріжжі

Тарифы тепло платежки деньги цены деньги отопление вода свет газ

Опалювальний сезон в Україні вже на старті. Хоч Запоріжжя ще не підключене до тепла, але місцевих мешканців все більше цікавлять, за якими тарифами доведеться платити за опалення.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що тарифи на опалення залишаються без змін.

За його словами, субсидії на опалення продовжують автоматично.

“Всім, хто у вересні отримував субсидію, не потрібно звертатися з новою заявою на опалювальний сезон. Пенсійний фонд все перерахує”, – запевнив Шмигаль.

Насамперед місцева влада має включити опалення в школах, лікарнях, дитячих садочках та інших об’єктах соціальної інфраструктури.

“В енергетичній системі зараз дефіциту немає. Відключення чи графіки не застосовуються. Але розуміємо, що ворог може накопичувати ракети для масованих ударів, а тому продовжуємо підготовку”, – заявив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, «Нафтогаз» і надалі реалізовуватиме газ постачальникам тепла для населення за фіксованою ціною. Вона становить 7,4 грн за кубічний метр.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Гідрометцентр передбачає теплу погоду до кінця місяця, з невеликим дощем 20 жовтня.