Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни в Запорізькій області втратили артилерії вп’ятеро більше, ніж Україна, – WSJ

Росіяни в Запорізькій області втратили артилерії вп’ятеро більше, ніж Україна, – WSJ

Росіяни в Запорізькій області втратили артилерії вп’ятеро більше, ніж Україна, – WSJ

Запорожские артиллеристы

Російські війська у Запорізькій області втратили вп’ятеро більше артилерії, ніж українська армія Це говорить винахідливість Збройних Сил України.

Про це пише The Wall Street Journal.

За словами видання, російська артилерії наносить значні втрати українським військам. Тому знищення зброї росіян допомагає рятувати життя захисників. Цьому допомагає західне озброєння та винахідливість українських військових

Україна має перевагу в точності над артилерією росії, водночас окупаційна армія має більшу кількість гармат і артустановок. Та все ж ЗСУ вдалося здобути паритет, де рф раніше мала перевагу.

Група аналітиків WarSpotting заявляє, що від початку контрнаступу ЗСУ у червні було знищено 177 російських гармат і реактивних систем залпового вогню. У Запорізькій області знищено 92 одиниць артилерійської техніки росіян, тоді як Україна втратила 19 одиниць.

Як писав раніше Inform.zp.ua, український режисер Олег Сенцов, який служить на Запорізькому напрямку, дістав поранення. Уламок потрапив у бік чоловіка.