Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Військові дії завдали збитків Запорізькій області на 13 мільярдів гривень

Військові дії завдали збитків Запорізькій області на 13 мільярдів гривень

Військові дії завдали збитків Запорізькій області на 13 мільярдів гривень

Фото: Госэкоинспекция

Запорізької області внаслідок забруднення та засмічення земель завдали збитків на понад 13 мільярдів гривень.

Фахівці Державної екологічної інспекції Південного округу провели розрахунки збитків від забруднення ґрунтів та засмічення земель будівельними відходами та уламками бойових частин ракет і снарядів.

Збитки Запорізькій області з початку повномасштабного вторгнення становить понад 13 млрд 621 млн 831 тис.грн.

В екоінспекції відзначили, що в порівнянні з минулим місяцем, сума розрахованого збитку зросла вже більш ніж на 800 млн.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Заводському районі міста виявили підприємства, які займалися забрудненням повітря. На викиди з них скаржилися місцеві жителі.