Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Стало відомо, чи будуть у Запоріжжі відключати світло за графіком

Стало відомо, чи будуть у Запоріжжі відключати світло за графіком

Стало відомо, чи будуть у Запоріжжі відключати світло за графіком

Свет

У соцмережах можна побачити повідомлення, нібито в Запоріжжі вже почнуть застосовувати графіки відключень електроенергії.

У прес-службі Міністерства енергетики спростували цю інформацію:

“Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, поки повністю достатньо для забезпечення потреб споживачів. Обмежень електропостачання поки не передбачається в жодній з областей країни. Вони можливі виключно в разі масованих ворожих обстрілів, і, як наслідок, пошкоджень енергетичного обладнання. А також технологічних порушень і в разі несприятливих погодних умов”.

Отже, масові відключення світла в Запоріжжі поки не очікуються.

Як писав раніше Inform.zp.ua, для жителів Запоріжжя склали графік погодинних відключень електроенергії. У разі необхідності стабілізації енергосистеми їх будуть застосовувати.