Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Українські бійці збили російський гелікоптер у Запорізькій області (ВІДЕО)

Українські бійці збили російський гелікоптер у Запорізькій області (ВІДЕО)

Українські бійці збили російський гелікоптер у Запорізькій області (ВІДЕО)

ЗСУ ліквідували россійський гелікоптер

Українські війська збили російський гелікоптер Мі-8 у Запорізькій області.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що бійці 25-ї окремої повітряно-десантної бригади збили російський вертоліт.

«Добре горить. Молодці, воїни», – наголосив Олександр Сирський.

З початку повномасштабної війни українські війська збили 316 російських вертольотів та 317 літаків. Втрати особового складу російських окупантів становлять 287 770 осіб.

Як писав inform.zp.ua, на території Запорізької області окупаційні сили зробили п’ять спроб відновити свої позиції в районах Работиного і Вербового. Їхні дії не увінчалися успіхом.