Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запорізькому напрямку окупанти 5 разів намагалися відновити втрачені позиції

На Запорізькому напрямку окупанти 5 разів намагалися відновити втрачені позиції

На Запорізькому напрямку окупанти 5 разів намагалися відновити втрачені позиції

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ

На території Запорізької області окупаційні сили зробили п’ять спроб відновити свої позиції в районах Работиного і Вербового. Їхні дії не увінчалися успіхом.

Про це повідомили в Генштабі України.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці. ЗСУ виснажують окупантів уздовж усієї лінії фронту.

“На Запорізькому напрямку окупанти 5 разів намагалися відновити втрачене становище в районах Работине та Вербового Запорізької області, успіху не мали”, – пишуть у Генштабі.

176 ударів військові РФ завдали по 24 населених пунктах. Окупанти здійснили 3 ракетні удари по Запоріжжю, 11 БПЛА-атак по Красному, Залізничному, Малинівці, Полтавці, Новоданилівці та Малих Щербаках, 4 РСЗВ-обстріли по Работиному, а також вгатили 4 авіабомбами по Оріхову, Новоандріївці та Новодарівці.

Такі дані повідомляє ЗОВА.

154 артобстріли припали на території Гуляйполя, Малої Токмачки, Преображенки, Левадного, Полтавки, Новопавлівки, Кам’янського, Степового, Лобкового, Плавнів та інших міст Запорізької області.

Надійшло 6 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Місцеві жителі не постраждали.

Як ми писали раніше, 15 жовтня близько 02:00, війська РФ завдали удару по околиці Запоріжжя. У місті було чутно 3 вибухи.