Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Війська Росії безуспішно намагалися атакувати на кордоні Донецько-Запорізької області: ISW

Війська Росії безуспішно намагалися атакувати на кордоні Донецько-Запорізької області: ISW

Війська Росії безуспішно намагалися атакувати на кордоні Донецько-Запорізької області: ISW

Фото: Командування об’єднанних сил ЗСУ

Російські війська 13 жовтня безуспішно атакували в районі кордону Донецько-Запорізької області, але не просунулися. Водночас українські війська здійснили невдалі атаки у західній частині Запорізької області.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Російські блогери стверджували, що українські війська продовжували безуспішні атаки вздовж лінії Роботино-Вербове за 10 км на південь до 18 км на південний схід від Орєхова 12 та 13 жовтня.

Російські війська 13 жовтня здійснили штурм на заході Запорізької області і трохи просунулися вперед. Російські війська трохи просунулися на північ від Копані.

Український Генштаб повідомив, що російські війська вели безуспішні атаки поблизу Роботино Запорізької області.

Як писав inform.zp.ua, сили оборони України продовжують наступ на Бахмутському (Донецька область) та Мелітопольському (Запорізька область) напрямках, а російські окупанти активно облаштовують передові позиції.