Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі відновлюють будинки, зруйновані ракетами. ВІДЕО

У Запоріжжі відновлюють будинки, зруйновані ракетами. ВІДЕО

У Запоріжжі відновлюють будинки, зруйновані ракетами. ВІДЕО

Обстрел Запорожья 6 октября 2022 года

Триває активне відновлення зруйнованих ракетами будівель у Запоріжжі.

Про це повідомляє секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

На Зестафонській, 10 задіяно близько 30 робітників. Підрядник виконує зовнішні роботи та, згідно з наданим дорученням, активізував роботи у квартирах.

Закінчено покрівлю – залишилося «накрити» вентиляційні виходи.

Триває утеплення будинку, пристрій інженерних та електромереж. У квартирах готують стіни до фарбування, поклейки шпалер та укладання плитки, встановлюють батареї опалення.

Щодо ще трьох будинків:

Вул. Сталеварів, 16. Встановлюють опалубку для бетонування плити між 2-м та 3-м поверхом. Наступного тижня її забетонують та встановлюють опалубку для 3-го поверху.

Вул. Кияшка, 22. Утеплено перекриття даху. Завершується встановлення стійок опалення. У квартирах “заливають” нову підлогу, а наступного тижня почнуть встановлювати батареї.

Проспект Соборний, 151. Завершується відновлення 5 поверху. Наступного тижня над ним мають бути збудовані перекриття. Йде утеплення будинку, заміна інженерних комунікацій, ремонт покрівлі та під’їздів.

Як писав inform.zp.ua, у Запоріжжі відновлюють будинки, які постраждали від російських обстрілів. Зараз в місті активно проводять ремонти в чотирьох будинках.