Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Будинки, постраждалі від ракетних атак в Запоріжжі продовжують відновлювати: де йде ремонт

Будинки, постраждалі від ракетних атак в Запоріжжі продовжують відновлювати: де йде ремонт

Будинки, постраждалі від ракетних атак в Запоріжжі продовжують відновлювати: де йде ремонт

Дом на Сталеваров, поврежденный ракетными обстрелами. Фото: городской совет

У Запоріжжі відновлюють будинки, які постраждали від російських обстрілів. Зараз в місті активно проводять ремонти в чотирьох будинках.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

На Соборному, 151 працює близько 100 робітників. Цього тижня вони перейдуть до відновлення 4-го поверху. Також триває утеплення будинку і триває ремонт даху. У підвалі облаштовують внутрішні перегородки, мережі водопостачання та каналізації. Ремонт під’їздів виконаний на 80%.

У будинку за адресою Сталеварів, 16 починається бетонування опорних колон 1-го поверху. На даху будуть класти металочерепицю.

За Зестафонською, 10 утеплюється фасад, завершується оштукатурювання. Виконується розводка мереж водопостачання та каналізації.

У будинку на Кияшка, 22 закінчено ремонт даху. На фасадній частині поставлять нові вікна і зроблять індивідуальний тепловий пункт. Заплановано монтаж стояків опалення та електромереж у квартирах.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на ремонт житла можуть отримати запоріжці, чиє житло постраждало від російських обстрілів. Компенсацію погодили ще для 33 мешканців міста на суму один мільйон та понад 278 тисяч гривень.