Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Сигнали повітряних тривог хочуть розділити для Запоріжжя та області: петицію підтримали містянм

Сигнали повітряних тривог хочуть розділити для Запоріжжя та області: петицію підтримали містянм

Сигнали повітряних тривог хочуть розділити для Запоріжжя та області: петицію підтримали містянм

Фото: GETTY IMAGES

Запоріжці підтримали петицію про поділ оголошення сигналів повітряної тривоги для Запорізької області та Запоріжжя окремо.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті електронних петицій м.Запоріжжя.

Авторка петиції пише, що часті повітряні тривоги “паралізують” життєдіяльність міста.

“При цьому є розуміння, що неприпустимо створювати петиції і закликати “не вмикайте тривогу в Запоріжжі, коли небезпека стосується тільки Оріхова”!”,- зазначає авторка.

У петиції просять створити Тимчасову комісію із залученням відповідних профільних фахівців на базі депутатського корпусу Запорізької міської ради для того, щоб опрацювати питання.

“Запорожці мають право знати чи можливо для Запоріжжя відокремити тривоги!

Роз’яснення для городян і результати роботи тимчасової комісії зможуть задовольнити потребу городян, які звинувачують міську владу в бездіяльності!”,- пише авторка петиції.

Станом на 9 жовтня петицію підписали 765 запорожців. Тепер її розглянуть на сесії міськради депутати.

Раніше Inform.zp.ua писав, що в Запоріжжі планують підключити системи оповіщення, які будуть включатися автоматично. Для цього потрібно купити спеціальне обладнання.