Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » “Під час війни у нас є і внутрішні вороги”: у ЗОВА створили групу для контролю корупції

“Під час війни у нас є і внутрішні вороги”: у ЗОВА створили групу для контролю корупції

“Під час війни у нас є і внутрішні вороги”: у ЗОВА створили групу для контролю корупції

Иллюстративное фото/Ілюстративне фото

Для контролю використання бюджетних коштів в області запрацювала група “Прозорість і підзвітність”, куди увійшли представники ДБР, НАБУ, БЕБ, СБУ, прокуратури, поліції та НАЗК. Вони систематично проводитимуть перевірки.

Про це повідомив на брифінгу голова ЗОВА Юрій Малашко.

Перші рішення було ухвалено вже сьогодні, 6 жовтня. За невідповідну роботу із забезпечення функціонування укриттів було понижено начальника Департаменту з питань цивільного захисту. Також за недостатній контроль над підлеглими звільнили начальника департаменту агропромислового розвитку ОДА.

Сьогодні у нас проводиться перевірка можливих фактів корупції та службових зловживань у медичній сфері, у сфері пасажирських перевезень та екології. За результатами перевірок буде ухвалено кадрові рішення“, – стверджує Юрій Малашко.

Щодо перевірки на поліграфі, Малашко каже, що багато керівників структурних підрозділів ОДА вже дали свою згоду. До перевірки запрошують керівників ОДА та депутатів Запорізької міськради.

Раніше ми писали, що 4 жовтня голова Запорізької обласної державної адміністрації Юрій Малашко розпочав розслідування щодо певних осіб. Він заявив, що перші кадрові зміни будуть до кінця тижня.