Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Співробітники ФСБ виїхали з окупованого Токмака

Співробітники ФСБ виїхали з окупованого Токмака

Співробітники ФСБ виїхали з окупованого Токмака

Російські окупанти. Ілюстративне фото

В окупованому Токмаку людям на кілька днів заборонили виходити на роботу. Також спостерігається виїзд із міста співробітників російської ФСБ.

Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Олександр Чуб для “Радіо Свобода”.

“Всім адмінустановам, комунальним підприємствам, закладам освіти сказали не виходити на роботу протягом двох днів. Без пояснень. Може, провокація буде. Я точно знаю, що деякі ФСБшники виїхали з Токмака, але кажуть нібито до кінця тижня повернуться”, – розповідає посадовець.

За даними мера окупованого Мелітополя Івана Федорова, кілька тижнів тому окупанти почали вивозити органи “влади”, навчальні заклади, а російські офіцери почали інтенсивно евакуювати свої сім’ї на Мелітопольському напрямку.

Раніше ми писали, що 28 вересня російські сили протиповітряної оборони “з високою ймовірністю” збили власний бойовий літак Су-35С “Фланкер М” над Токмаком.