Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорожці зможуть отримати грошову допомогу на зимовий період

Запорожці зможуть отримати грошову допомогу на зимовий період

Запорожці зможуть отримати грошову допомогу на зимовий період

Иллюстративное фото/Ілюстративне фото

ООН виділяє 123 мільйони доларів на зимову підтримку українців. Допомогою в зимовий період планується охопити до 900 тисяч українців, які постраждали від війни.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Оператором реалізації проєкту є Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Зокрема, йдеться про грошову допомогу, щоб забезпечити витрати на електроенергію та оренду житла для ВПО. Грошову допомогу отримають до 450 тисяч осіб.

Планується роздавати обігрівачі, теплий одяг, матраци та матеріали для утеплення житла. Також у пакет допомоги входить надання притулку або сприяння в отриманні тимчасового житла.

Раніше Inform.zp.ua писав, що ВПО перерахували понад 238 млн гривень за безоплатне розміщення. Йдеться про компенсацію за комунальні послуги для людей, які тимчасово проживають у державних або комунальних будівлях.