Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Два депутати Запорізької міськради склали повноваження: причина

Два депутати Запорізької міськради склали повноваження: причина

Два депутати Запорізької міськради склали повноваження: причина

Запорожский горсовет

На двадцятій сесії Запорізької міської ради двоє депутатів оголосили про дострокове складання повноважень. Це зробили депутат від партії “Європейська Солідарність” Микола Білий і депутат від фракції “Слуга народу” Віктор Тлеуш.

Микола Білий записав відеозвернення, в якому розповів про причини такого рішення. За його словами, Запорізька міська рада як представницький орган місцевого самоврядування “вже повністю себе дискредитувала”.

“Посадових осіб міськради не цікавлять інтереси жителів міста, а цікавлять виключно бюджетні кошти та майно територіальної громади”, – заявив Білий.

Николай Белый


Колишній обранець також розповів, що йде з причини, пов’язаної з реалізацією соціальних проектів.

“Як тільки донори чують, що я депутат із Запорізької міської ради, то відразу зникають зі зв’язку. І ось саме через це я для себе вирішив, що хочу ефективніше використовувати свій ресурс і реалізовувати саме соціальні проекти”, – говорить він.

Депутати підтримали складання повноважень Миколи Білого і депутата Віктора Тлеуша. Він поки не прокоментував свій відхід з міськради.

Виктор Тлеуш


Як писав раніше Inform.zp.ua, на 20-й сесії Запорізької міськради, яка відбулася 27 вересня, депутати ухвалили низку рішень, які стосуються життя міста та безпеки місцевих громадян.