Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізька співачка взяла участь у шоу “Голос Румунії” (ВІДЕО)

Запорізька співачка взяла участь у шоу “Голос Румунії” (ВІДЕО)

Запорізька співачка взяла участь у шоу “Голос Румунії” (ВІДЕО)

Нина Тупилко на “Vocea României”

Учасниця шоу “Голос країни” 2019 року Ніка Тупілко із Запоріжжя взяла участь в аналогічному телепроєкті у Румунії “Vocea României”.

Про це у Facebook повідомила мати співачки Малка Чухман.

У Румунію Ніка тимчасово перебралася, їдучи від війни. Там вона брала участь у популярному музичному шоу “Голос Румунії” під псевдонімом Імба. На “сліпих” прослуховуваннях вона виконала пісню “Бумеранг”.

На румунському сайті PRO.TV про Ніка пишуть, що їй 25 років і вона переїхала до країни разом із чоловіком після початку війни в Україні. Імба та її чоловік, який є професійним гітаристом, зіштовхнулися з фінансовими труднощами та почали виступати на вулицях Бухареста, щоб заробити кошти на життя.

Імба розповіла: “Коли біля мого будинку вчетверте впала бомба, ми вирішили поїхати. Коли ми тільки прибули сюди, у нас взагалі не було грошей, і ми поїхали до Старого міста і почали там виступати… Я зрозуміла, що реально тут можна заробити“.

Пісня Імби змусила боротися за її вибір усіх суддів. У фіналі “Голосу Румунії” Ніка обрала Ірину Римеш, яка є співачкою з Молдови та Румунії.

Важливо відзначити, що Ніка Тупілко раніше брала участь в українській версії шоу “Голос країни” у команді Тіни Кароль і ділилася там про свою родину. Родина володіє бізнесом, пов’язаним із бургерами у Запоріжжі. Вона допомагала з різними аспектами бізнесу, включаючи роботу офіціантки, кухаря, адміністратора та посудомийки, і вже з 9 років займалася співом.

Як писав раніше Inform.zp.ua, учасник Ігор Нескорених, військовослужбовець ЗСУ Костянтин Кобиляну, повернувся до Запоріжжя. Він змагався у стрільбі з лука та досяг 1/8 фіналу, а в індивідуальних змаганнях з настільного тенісу – 1/32 фіналу.