Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ГУР завдало удару по місцю розташування окупантів в Енергодарі. ВІДЕО

ГУР завдало удару по місцю розташування окупантів в Енергодарі. ВІДЕО

ГУР завдало удару по місцю розташування окупантів в Енергодарі. ВІДЕО

Скриншот из видео ГУР МО Украины

В Енергодарі місцевий Рух Опору та спецназівці ГУР МО України завдали удару по «відділу паспортизації» РФ. За даними розвідки, під час атаки в будівлі проходило «святкове застілля» окупантів на честь «дня підрозділів з питань міграції системи МВС РФ».

Відповідне відео атаки опубліковане на Facebook-сторінці ГУР МО України.

Повідомляється, що внаслідок ураження в приміщенні виникла пожежа. До будівлі прибули кілька екіпажів швидкої допомоги.

Практично одночасно було уражено радіокумунікаційний пункт зв’язку окупантів, який знаходився на технічному поверсі 14-поверхової будівлі. Також «подарунок» отримали офіцери окупаційної армії, які розмістились в двох «віджатих» котеджах на околиці міста, – зазначається у повідомленні.
Кількість поранених і загиблих окупантів уточнюється. Мирне населення в результаті атаки не постраждало.
 
Нагадаємо, раніше на Запорізькому напрямку за допомогою безпілотного розвідувального комплексу “ШАРК” знищили техніку окупантів.