Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти завдали 90 ударів по Запорізькій області: наслідки обстрілів

Окупанти завдали 90 ударів по Запорізькій області: наслідки обстрілів

Окупанти завдали 90 ударів по Запорізькій області: наслідки обстрілів

Иллюстративное фото

Минулої доби, 8 вересня, російська армія 90 разів ударила по 20-ти містах і селах Запорізької області. Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю поранення отримав 51-річний чоловік.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

Для обстрілів регіону окупанти застосували різні види озброєнь:

  • 2 ракетні удари по Запоріжжю;
  • 7 БпЛА-атак по Чарівному, Полтавці та Степовому;
  • 6 обстрілів з РСЗВ по Новодарівці, Червоному, Левадному, Темирівці та Степногірську;
  • 9 авіаснарядів запустили по Новодарівці;
  • 66 артобстрілів по території Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Білогір’я, Левадного, Роботиного, Затишшя, Кам’янського, Плавнів, Степового та інших прифронтових населених пунктів.
Надійшло 40 повідомлень про руйнування житлових будинків, закладів освіти та об’єктів інфраструктури, – зазначили у ЗОВА.
Як писав раніше Inform.zp.ua, 8 вересня російська армія атакувала Запоріжжя. Від вибухової хвилі у багатоповерхових будинках та навчальних закладах пошкоджено вікна.