Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі поранена сімейна пара в результаті ракетного удару

У Запоріжжі поранена сімейна пара в результаті ракетного удару

У Запоріжжі поранена сімейна пара в результаті ракетного удару

Устранение последствий удара по Запорожью 6 сентября. Фото: Запорожский горсовет

6 вересня окупаційні війська завдали 5 ракетних ударів по Запоріжжю, Михайло-Лукашевому та Таврійському.

Про це повідомляють у Запорізькій ОВА.

Окупанти здійснили 82 артилерійські обстріли на території Гуляйполя, Воздвижівки, Работиного, Затишшя, Ольговського, Степового, Степногірська, Павлівки та інших прифронтових міст і сіл.

Також росіяни завдали 5 авіаударів по Оріхову і Малій Токмачці, 7 БПЛА-атак по залізничному, Малинівці, Лобковському і П’ятихатках.

Внаслідок артилерійського обстрілу Степногірська загинув 68-річний чоловік, поранення отримав чоловік 70 років. Під час артобстрілу Преображенки травмовано 34-річного чоловіка. Від ракетного удару по Таврійському постраждали жінки 64 і 85 років, в Запоріжжі поранена сімейна пара – 44-річний чоловік і 43-річна жінка. Всіх постраждалих доставили в лікувальні установи.

Надійшло 40 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Що відомо про ракетну атаку по Запоріжжю 6 вересня?

Сьогодні, о 10: 24, у Запоріжжі пролунав потужний вибух. Окупаційні війська атакували ракетою один з районів обласного центру.

В результаті атаки постраждав об’єкт цивільної інфраструктури. Наразі відомо про двох постраждалих-працівників підприємства.

Після ракетного удару окупантів по Запоріжжю 6 вересня постраждали два багатоповерхових будинки. Вибиті вікна в квартирах, на сходових клітках і в одному з навчальних закладів.

Російські окупаційні війська завдали удару по цивільній інфраструктурі Запоріжжя ракетою»Іскандер”.