Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На запорізькому напрямку ЗСУ просунулися вперед, – ISW

На запорізькому напрямку ЗСУ просунулися вперед, – ISW

На запорізькому напрямку ЗСУ просунулися вперед, – ISW

Карта: ISW

У західній частині Запорізької області на Мелітопольському напрямку ЗСУ досягли невстановленого успіху.

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вказали в своєму звіті, що ЗСУ просунулися в напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка (від 5 км до 13 км на південь від Оріхова) в західній частині Запорізької області.

Російські джерела стверджували, що 31 серпня українські війська продовжили наступальні операції вздовж адміністративного кордону між Донецькою та Запорізькою областями, але не просунулися вперед.

Російські війська безуспішно контратакували в районі кордону Донецької та Запорізької областей 31 Серпня. Український Генеральний штаб повідомив, що українські війська відбили атаки російських військ в районі Старомайорського.

Раніше в Генштабі ЗСУ заявили, що в напрямку Новоданилівка – Новопрокопівка ЗСУ мали успіх. Українські військові закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по цілях окупантів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 31 Серпня сили ППО знищили Іранський дрон-камікадзе типу “Shahed-136”, який запускають російські окупанти, у Запорізькій області.