Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Почесне звання «Заслужений лікар України» отримав директор одного з пологових будинків Запоріжжя

Почесне звання «Заслужений лікар України» отримав директор одного з пологових будинків Запоріжжя

Почесне звання «Заслужений лікар України» отримав директор одного з пологових будинків Запоріжжя

Директор роддома №4 в Запорожье Бессарабов Юрий Николаевич

З нагоди Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський присвоїв державну нагороду запорізькому лікарю Юрію Бессарабову.

Відповідний Указ №502/2023 опубліковано на сайті Президента України.

Звання «Заслужений лікар України» отримав директор пологового будинку №4 у Запоріжжі Бессарабов Юрій Миколайович.

За значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку, – зазначається в Указі.

Нагадаємо, раніше в Києві відбулася щорічна церемонія нагородження найкращих цивільних та військових медиків України. Двом лікарям із Запорізької області вручили нагороди.