Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Лікарі із Запорізької області стали лауреатами «Ордену Святого Пантелеймона» (ФОТО)

Лікарі із Запорізької області стали лауреатами «Ордену Святого Пантелеймона» (ФОТО)

Лікарі із Запорізької області стали лауреатами «Ордену Святого Пантелеймона» (ФОТО)

Орден Святого Пантелеймона

У Києві відбулася щорічна церемонія нагородження найкращих цивільних та військових медиків України. Двом лікарям із Запорізької області було вручено нагороди: завідувачу хірургічного відділення Оріхівської центральної районної лікарні Ігорю Бєлкіну, а також провідному хірургу Запорізького військового госпіталю Юрію Міхєєву.

Про це повідомляє Орден Святого Пантелеймона у соціальних мережах.

Хірург із Запорізької області Ігор Бєлкін вже півтора роки рятує поранених військових та місцевих мешканців. На церемонії лікаря відзначили за професіоналізм, вручивши йому «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

«Для мене велика честь отримати Орден Святого Пантелеймона, адже ця нагорода, крім професійних та медичних досягнень, наголошує також на духовному та гуманістичному аспекті. Коли отримуєш таку нагороду, розумієш, що робиш у житті правильні речі та живеш її недаремно! Це надихає, мотивує та підтримує, особливо в умовах, коли тебе щодня оточують вибухи, біль, кров, каліцтва, страждання та смерть», – прокоментував Ігор Бєлкін

У номінації «Найкращий військовий лікар» нагороду отримав Юрій Міхєєв. Провідний хірург Запорізького військового шпиталю. Він працює за фахом уже 20 років. Однак після мобілізації у ролі військового хірурга він почав новий розділ у своєму житті. 27 березня 2023 року Юрій Міхєєв особисто отримав нагороду від Володимира Зеленського. В даний час він керує хірургічним відділенням у військовому шпиталі.

Награждение ведущего хирурга Запорожского военного госпиталя Юрия Михеева

Як ми писали раніше, у Службі безпеки України викрили керівників департаменту охорони здоров’я окупаційної адміністрації у Запорізькій області. Підозрювані у колабораціонізмі організували постачання ліків, обладнання та автомобілів з медустанов Мелітополя на потреби російських військових, які перебувають на півдні України.