Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ISW: українські війська досягли успіху в Запорізькій області

ISW: українські війська досягли успіху в Запорізькій області

ISW: українські війська досягли успіху в Запорізькій області

ВСУ

Сили оборони України просунулися на південний схід від Роботиного і на північний захід від Вербового. На Запорізькому напрямку ЗСУ досягли тактичних успіхів.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Українські війська продовжують наступ і досягають тактичних успіхів у західній частині Запорізької області. Аналітики проаналізували геолокаційні кадри, які показують, що українські війська просувалися на південний схід від Роботиного (10 км на південь від Оріхова) і на північний захід від Вербового (18 км на південний схід від Оріхова).

Генштаб ЗСУ повідомив про неуточнені українські успіхи на напрямках Новоданилівка (5 км на південь від Оріхова) та Новопрокопівка (13 км на південний схід від Оріхова).

Як писав раніше Inform.zp.ua, українські сили продовжують наступати в районі селища Работине на заході Запорізької області. Так, атаки України в цьому районі наближають армію до початку операцій проти другої лінії оборони росіян. Зазначається, що вона може бути відносно слабшою, ніж перша лінія оборони РФ.