Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти влучили ракетою по Запорізькому району: подробиці

Окупанти влучили ракетою по Запорізькому району: подробиці

Окупанти влучили ракетою по Запорізькому району: подробиці

РСЗО “Смерч”

Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені пункти Запорізької області. За минулу добу окупанти завдали 80 ударів по регіону.

За інформацією Запорізької ОВА, військові рф влучили ракетою по Запорізькому району-снаряд впав між двома селами і не завдав шкоди.

70 артилерійських обстрілів припало територією Гуляйполя, Новодарівки, Щербаків, Малої Токмачки, залізничного, Преображенки, Ольговського, Полтавки, Темирівки, Кам’янського, Степового, Новояковлівки та інших сіл на лінії вогню.

Окупанти також обстріляли з РСЗВ Новояковлівку та Новодарівку, атакували сім’ю БПЛА Залізничне, Новодарівку, чарівне, Левадне та П’ятихатки.

Надійшло 28 повідомлень про руйнування житлових будинків, господарських будівель та об’єктів інфраструктури.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у низці українських ЗМІ та соціальних мережах поширюється інформація про те, що російські окупанти планують теракт на Запорізькій АЕС. Однак ця інформація не відповідає дійсності.