Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запорізькій ОВА спростували інформацію про підготовку теракту на ЗАЕС

У Запорізькій ОВА спростували інформацію про підготовку теракту на ЗАЕС

У Запорізькій ОВА спростували інформацію про підготовку теракту на ЗАЕС

ЗАЭС. Иллюстративное фото

У низці українських ЗМІ та соціальних мережах поширюється інформація про те, що російські окупанти планують теракт на Запорізькій АЕС. Однак ця інформація не відповідає дійсності.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

Навіщо українські ЗМІ поширюють російські наративи та сіють паніку в суспільстві – відкрите питання. Сподіваюсь, відповідь на нього дадуть уповноважені служби вже найближчим часом, – зазначає голова ЗОВА Юрій Малашко.
Також громадян закликали стежити за інформацією лише на офіційних ресурсах.
 
Нагадаємо, раніше голова «Енергоатому» Петро Котін повідомляв про те, що окупаційна армія намагається обмежити доступ експертів МАГАТЕ на ЗАЕС. Росіяни поділили станцію на окремі зони з блокпостами. Тому самі вирішують, на яку територію пускати міжнародних фахівців.