Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ракетами «Іскандер-К» вдарили окупанти по Запоріжжю: загинула жінка. ФОТО

Ракетами «Іскандер-К» вдарили окупанти по Запоріжжю: загинула жінка. ФОТО

Ракетами «Іскандер-К» вдарили окупанти по Запоріжжю: загинула жінка. ФОТО

Ракетный удар по Запорожью 10 августа. Фото: министр МВД Украины Игорь Клименко

О 19:20 10 серпня російські військові завдали ракетного удару по Запоріжжю. Окупанти застосували дві ракети “Іскандер-К”, які влучили у місце громадського відпочинку. Загинула жінка, дев’ятеро людей отримали поранення.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області.

Внаслідок влучання загорілися автомобілі. Об’єкт цивільної інфраструктури частково зруйнований вибуховою хвилею та уламками.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни, якщо ви втратили зв’язок зі своїми рідними чи знайомими, звертайтесь за номерами: 102 або +380 50 452 9195, – зазначили у ГУНП області.

Нагадаємо, 9 серпня, о 19:50 у Запоріжжі також пролунав вибух. Російські війська завдали ракетного удару по житловому кварталу Запоріжжя – по території храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ.

Від удару по Запоріжжю загинуло 3 людини. Кількість жертв збільшилася. Медики боролися за життя 21-літньої дівчини, але вона загинула від травм несумісних з життям. Від атаки постраждали ще 9 осіб, серед них є дитина.

Правоохоронці задокументували наслідки влучення ворожої ракети Х-35 по обласному центру.