Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ракетний удар по Запоріжжю припав на церкву українського патріархату: подробиці (ФОТО)

Ракетний удар по Запоріжжю припав на церкву українського патріархату: подробиці (ФОТО)

Ракетний удар по Запоріжжю припав на церкву українського патріархату: подробиці (ФОТО)

Фото: Запорожский горсовет

Удар російський військових по Запоріжжю ввечері 9 серпня припав на житловий квартал Шевченківського району міста. Основний удар на себе прийняла церква українського патріархату.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

За даними міськради, від вибухової хвилі постраждали понад 400 квартир у 15 багатоповерхівках.

Комунальники усували наслідки прильоту до другої ночі. Зараз триває перезмінка, після якої роботи продовжаться.

Від ракетного удару загинуло три людини, ще дев’ять поранені. Сім’ям всіх загиблих буде надана фінансова підтримка.

Що відомо про ракетну атаку по Запоріжжю 9 серпня?

9 серпня, о 19: 50 у Запоріжжі пролунав вибух. Російські війська завдали ракетного удару по житловому кварталу Запоріжжя.

Попередньо, Запоріжжя обстріляли ракетами»Іскандер”. Окупанти завдали удару по території храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ.

Люди, житло яких постраждало від атаки окупантів, зможуть отримати фінансову допомогу. Запорожців просять підійти 10 серпня з 9 години ранку до наметів, які знаходяться біля місця «прильоту». Фінансову допомогу вироблять міжнародні партнери Save the Children і БФ АДРА.

Від удару по Запоріжжю загинуло 3 людини. Кількість жертв збільшилася. Медики боролися за життя 21летней дівчини, але вона загинула від травм несумісних з життям. Від атаки постраждали ще 9 осіб, серед них є дитина.

Правоохоронці задокументували наслідки влучення ворожої ракети Х-35 по обласному центру.