Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Військові з Івано-Франківщини загинули в Запорізькій області

Військові з Івано-Франківщини загинули в Запорізькій області

Військові з Івано-Франківщини загинули в Запорізькій області

На запорізькому напрямку загинуло двоє військовослужбовців з Івано-Франківщини Роман Думинкевич та Михайло Слюсар.

Про це повідомили в 102-й окремій бригаді ТрО.

Воїн Роман Думинкевич народився в 1981 році і проживав в селі Студинка. Він був стрільцем-помічником гранатометника штурмового відділення штурмового взводу. Боєць загинув під час виконання бойового завдання 8 червня 2023 року на запорізькому напрямку.

Михайло Слюсар народився в селі Середній Бабин в 1988 році. У березні 2022 року чоловіка мобілізували на військову службу. Воїн був водієм розвідувального взводу.2 серпня 2023 року Михайло Слюсар помер в одній з лікарень Запорізької області.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Верховна Рада ухвалила закон, який передбачає, що в Україні більше не буде селищ міського типу. Відповідно, дії закону поширюється і на Запорізьку область.