Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Артилерійську бригаду “Запорозька Січ” нагородив президент України

Артилерійську бригаду “Запорозька Січ” нагородив президент України

Артилерійську бригаду “Запорозька Січ” нагородив президент України

Награждение 55 отдельной артиллерийской бригады “Запорожская Сечь”. Фото: 55 отдельная артиллерийская бригада”Запорожская Сечь”

Президент України Володимир Зеленський нагородив 55 окрему артилерійську бригаду “Запорозька Січ”.

Про це стало відомо з Указу президента №461/2023.

Артилерійську бригаду “Запорозька Січ” президент нагородив Почесною відзнакою “За мужність і відвагу”.

З метою гідного вшанування мужності та героїзму особового складу військової частини, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності України Почесною відзнакою “За мужність і відвагу “відзначено 55 окрему артилерійську бригаду” Запорозька Січ”, – йдеться на сайті Президента України.

Раніше Inform.zp.ua писав, яка обстановка на запорізькому фронті.