Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: в ОВА розповіли подробиці

Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: в ОВА розповіли подробиці

Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: в ОВА розповіли подробиці

Последствия ракетного удара по Запорожской области. Фото: ОВА

Російські військові минулої доби завдали 75 ударів по 23 населеним пунктами Запорізької області. Під обстріл потрапив обласний центр.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

67 артилерійських ударів окупанти завдали по території Оріхова, Гуляйполя, Залізничного, Новодарівки, Левадного, Степногірська та ще 13 прифронтових сіл.

Зафіксовано БПЛА-атаки по Щербакам та Новоандріївці, ракетну атаку по Запоріжжю та 5 ударів з РСЗВ по Степовому. Інформація про постраждалих не надходила.

Внаслідок обстрілу пошкоджено 24 будівлі, серед яких були інфраструктури та житлові будинки.

Нагадаємо, Сили оборони намагаються просунутися до Токмака та Мелітополя. Головний удар українського контрнаступу нині здійснюється на південному сході країни.