Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Окупанти били по Запорізькій області з авіації та артилерії. ФОТО

Окупанти били по Запорізькій області з авіації та артилерії. ФОТО

Окупанти били по Запорізькій області з авіації та артилерії. ФОТО

фото ЗОВА

Російські окупанти завдали ударів по населених пунктах Запорізької області з артилерії та авіації. В результаті серед цивільних є поранені та загиблий.

Про це повідомив голова ЗОВА Юрій Малашко.

фото ЗОВА
фото ЗОВА

Окупанти завдали 76 ударів із артилерії по Запорізькій області. Під обстрілами опинилися Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Новоданилівка, Ольговське, Чарівне, Малинівка та інші населені пункти.

Від удару авіабомби в Оріхові постраждали дві родини. Було поранено двох жінок 68-ми та 76-ти років, а також 70-річного чоловіка. Крім того, 79-річний чоловік загинув від отриманих травм.