Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Блоги » Юрій Гудименко: «За морально-психологічний стан бійців у Запорізькій області відповідає людина, яка говорить про «братскіє народи»

Юрій Гудименко: «За морально-психологічний стан бійців у Запорізькій області відповідає людина, яка говорить про «братскіє народи»

Юрій Гудименко: «За морально-психологічний стан бійців у Запорізькій області відповідає людина, яка говорить про «братскіє народи»

фото Юрій Гудименко

Один із заступників голови Запорізького обласного ТЦК та СП був заступником губернатора Александра Пеклушенко, часів Януковича. Крім того, він пише собі подання на орден.

Про це у своєму блозі написав журналіст та військовослужбовець Юрій Гудименко.

Вибачте, у мене палає.

За морально-психологічний стан бійців у Запорізькій області відповідає людина, яка відкрито говорить про «братскіє народи» і «войну началі США». Не «говорила» у минулому часі, а «говорить» у нинішньому. Це б**** взагалі с*** як?

Чи планувалося, що ніхто не дізнається? Так бійці спілкуються між собою, є**** сюрприз. І взагалі у Запоріжжі таємниць немає, всі знайомі.

Чи хтось думає, що у Запоріжжі всі забули, хто такий Андрій Гамов, колишній замгубернатора Пеклушенка при Януковичі? Так нє, н****, не забули. Ясєн х**, тепер він не замгубернатора, а заступник начальника з морально-психологічного забезпечення Запорізького обласного військкомату (ТЦК та СП), майор Гамов, який пише сам на себе подання на орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, не бравши участі в жодному бою. Але про «братскіє народи» він розповідав шо у 2013, шо у 2015, шо зараз, після початку повномасштабки. І тепер він має владу головного політрука області, і всі можливості розповідати про «амєріканскій слєд» у промислових масштабах. А*****.

Я дізнаюсь, хто його просунув і призначив. Це не п***** і не помилка. Це диверсія.

Приберіть його звідти н****. Зараз.

Ненавиджу таке. Ненавиджу.

UPD. Я ввів вас у оману і привів недостовірні данні. Вибачте. Він вже не майор, він віднедавна підполковник б****.


Цей матеріал публікується під рубрикою «блоги». Думки автора можуть не співпадати з думками редакції.