Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Режисер Олег Сенцов отримав бойове поранення на Запорізькому напрямку

Режисер Олег Сенцов отримав бойове поранення на Запорізькому напрямку

Режисер Олег Сенцов отримав бойове поранення на Запорізькому напрямку

Олег Сенцов. Фото: Фейсбук режиссера

Український режисер Олег Сенцов, який служить на Запорізькому напрямку, отримав поранення на першому бойовому виході після повернення на фронт. Сенцов та ще три військові отримали осколкові поранення.

Про це режисер повідомив на особистій сторінці у Фейсбуці.

На першому бойовому виході після повернення під час десантування потрапили під артилерійський обстріл. Бредлі знову врятував нам життя. Троє поранених, переважно уламки. З лиця вже витягли, дрібні в руці та нозі залишаться зі мною назавжди. По-друге хлопців теж все добре – запорізькі лікарі знають свою справу, дякую! – написав Сенцов.

Олег Сенцов. Фото: Фейсбук режиссера

Дружина режисера – Вероніка Вельч також прокоментувала бойове поранення Сенцов, подякувавши запорізьким лікарям:

Це, як мінімум, третя контузія за шість тижнів, кожна без госпіталізації, п’ять крапельниць і вперед. Звучить дивно, але про цей «протокол лікування» знає чи не кожна сім’я, в якій хтось служить.

У червні 2023 року Олег Сенцов отримав звання «молодший лейтенант». Раніше Сенцов був «молодшим сержантом».