Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізька фотографиня показала, як виглядають обмілі пороги Дніпра біля ДніпроГЕС. ФОТО

Запорізька фотографиня показала, як виглядають обмілі пороги Дніпра біля ДніпроГЕС. ФОТО

Запорізька фотографиня показала, як виглядають обмілі пороги Дніпра біля ДніпроГЕС. ФОТО

Запорізька фотографія Олена Тіта опублікувала фото обмілілої річки Дніпро у районі греблі ДніпроГЕС. На знімках видно пороги та піщані острови.

Фото Олена Тіта опублікувала на власній сторінці в Інстаграм.

Вид на гребелю ДніпроГЕС та Дніпровські Пороги, що входять до складу геологічного заказника. Загалом у Запоріжжі після підриву росіянами Каховської ГЕС оголилося близько 150 га узбережжя, – написала фотографиня.

Нагадаємо, “Укргідроенерго” планує розробити план для роботи Запорізької ДніпроГЕС без жодних обмежень. Компанія також займається залученням фінансування для ліквідації наслідків обстрілів та відновлення Каховської греблі.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Каховське водосховище мало глибоководний шлях від Чорного моря до Запоріжжя, який був важливим для проходження судів з усього світу. Тепер через зниження рівня води шлях заблоковано.

Фото: Олена Тіта