Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » У ЗОВА розповіли про наслідки підриву Каховської ГЕС для Запорізького регіону

У ЗОВА розповіли про наслідки підриву Каховської ГЕС для Запорізького регіону

У ЗОВА розповіли про наслідки підриву Каховської ГЕС для Запорізького регіону

Снижение уровня воды в Днепре. Фото: inform.zp

Станом на 6 червня рівень води у Запорізькій області у нижньому б’єфі становить 12,87 м, що нижче за норму на 1,63 м. Однак у ставку-охолоджувачі Запорізької АЕС рівень води залишається в межах допустимої норми. 

Про це повідомляють у Запорізькій ОВА.

Також повідомляється, що питна вода доступна для населення у штатному режимі без перебоїв. Відхилень від нормативів у ній виявлено не було. 

Заморних явищ в акваторії Каховського водосховища та на інших ділянках р. Дніпро не виявлено. Ситуація на контролі! – повідомляють у військовій адміністрації області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що якість води в Дніпрі не відповідає гігієнічним вимогам. У ній перевищені показники кишкових паличок. У зв’язку з цим запорожцям не рекомендують відпочивати на воді.