Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Запорізьку АЕС вперше за чотири місяці підключили до резервної лінії електропередач

Запорізьку АЕС вперше за чотири місяці підключили до резервної лінії електропередач

Запорізьку АЕС вперше за чотири місяці підключили до резервної лінії електропередач

Запорожская АЭС

Вперше за кілька місяців на Запорізькій АЕС відновили резервне введення живлення від української енергосистеми. До цього станція працювала на одній лінії зв’язку з енергосистемою України.

Про це повідомили у НАЕК Енергоатом.

До резервної лінії електропередач уперше за чотири місяці підключили Запорізьку АЕС. До цього станція працювала по одній лінії зв’язку з українською енергосистемою та пережила сім повних блекаутів.

Після того, як відновили резервну лінію, від неї заживили трансформатори третього та четвертого енергоблоків. Крім того, ця лінія може забезпечити внутрішні потреби станції.