Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькому районі видаватимуть гуманітарну допомогу: хто може отримати

У Запорізькому районі видаватимуть гуманітарну допомогу: хто може отримати

У Запорізькому районі видаватимуть гуманітарну допомогу: хто може отримати

Гуманітарна допомога. Ілюстративне фото

У Запорізькому районі 29 червня, з 11.00 до 14.00, ВПО Кушугумської громади можуть отримати гуманітарну допомогу від World Central Kitchen.

Про це повідомили у Кушугумській громаді.

ВПО, що зареєстровані та проживають на території смт. Балабине, одержують – в адміністративній будівлі Балабінського старостинського округу.

ВПО, які зареєстровані та проживають на території смт. Кушугум одержують – на задньому дворі Кушугумського медичного центру.

ВПО, що зареєстровані та проживають на території смт. Малокатеринівка, одержують – в адміністративній будівлі Малокатеринівського старостинського округу.

Для отримання продуктових наборів необхідно надати оригінал паспорта, ідентифікаційний код, довідку ВПО.

Нагадаємо, що під Запоріжжям волонтери відкрили центр, де діти можуть відпочити від війни. Для дітей, що постраждали від війни, волонтери проводять чотириденні зміни в таборі в селі Нововознесенка Широківської громади.