Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Помер радник кількох мерів Запоріжжя

Помер радник кількох мерів Запоріжжя

Помер радник кількох мерів Запоріжжя

Запорізька міська рада

Почесний громадянин Запоріжжя та радник кількох мерів міста пішов із життя на 78 році життя. Сьогодні з ним попрощалися на похороні.

Володимир Грищенко був почесним громадянином Запоріжжя, заслуженим будівельником України.

Він пройшов довгий шлях від робітника до першого заступника міського голови на всіх посадах він був справжнім професіоналом і завжди вболівав за доручену справу. До останніх днів Володимир Феодосійович продовжував працювати на благо рідного міста, — згадують про Грищенка у Запорізькій міській раді.

З 1985 року Володимир Грищенко 15 років очолював комунальне підприємство ЕЛУАШ. Потім він обіймав посаду першого заступника міського голови за каденцій Олександра Поляка та Євгена Карташова, пізніше був радником у мера Олександра Сіна та продовжив виконувати цю роль і у Володимира Буряка, потім і у Анатолія Куртєва. Грищенко займався питаннями комунального господарства.