Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Жителів Пологівського району закликають терміново евакуюватися

Жителів Пологівського району закликають терміново евакуюватися

Жителів Пологівського району закликають терміново евакуюватися

Фото: Пологовская РВА

На території Воздвиженської, Гуляйпільської, Малинівської, Малотокмачанської, Оріхівської, Преображенської громад ускладнилася ситуація з безпекою, продовжуються бойові дії.

Закликаємо вас ще раз ухвалити відповідні рішення щодо евакуації до більш безпечних місць нашої області чи інших регіонів країни, — повідомили у Пологівській районній військовій адміністрації.

В адміністрації просять звертатися до органів місцевого самоврядування та до Благодійної організації «Благодійний фонд «Схід-СОС» за телефонами гарячої лінії 0800332614, 0997104872 (Вайбер), 0961086048 (Телеграм).

Нагадаємо, російська окупаційна армія продовжує обстріл Запорізької області. Ворог здійснив 148 обстрілів 21 населеного пункту на лінії вогню.

У Кам’янському мінно-вибухові травми зазнав 68-річного чоловіка. Його оперативно доставили до медичного закладу.