Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Блоги » Окупанти підірвали Каховську ГЕС напередодні контрнаступу ЗСУ, — воєнкор

Окупанти підірвали Каховську ГЕС напередодні контрнаступу ЗСУ, — воєнкор

Окупанти підірвали Каховську ГЕС напередодні контрнаступу ЗСУ, — воєнкор

Карта: Богдан Мирошников

Вночі окупанти підірвали шлюз Каховської ГЕС. Вода активно поширюється по населених пунктах правого і лівого берегів, там вже йде евакуація місцевого населення.

Воєнкор Богдан Мірошников поділився думками, навіщо окупанти підірвали Каховську ГЕС:

Вони все ж це зробили. Скоріш за все, за допомогою вибухівки, яка була закладена ще минулої осені. Але краще не будемо гадати, а дочекаємося офіційних коментарів.

Окупанти дуже бояться, що Сили Оборони можуть опинитися на лівому березі. Адже відходити довелося б на 15-20 км в глибину через особливості рельєфу місцевості.

Тому вирішили здійснити акт тероризму та діяли превентивно.

Мешканцям прибрежної зони лівобережжя я б радив евакуюватися якомога швидше.

Враховуючи, що доступу до конструкцій шлюзу найближчим часом не буде, то невідомо, як швидко рівень води буде понижуватися.

Нікчеми настільки бояться контрнаступу ЗСУ, що вже пожертвували водою до Криму. А все тому, що вони здогадуються, що рано чи пізно біжати доведеться і звідти.

Поки пропоную зберігати спокій та слідкувати за подальшим розвитком ситуації.


Блог автора – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст блогу не претендує на об’єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ньому піднімається. Редакція “Inform.zp.ua” не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції може не збігатися з точкою зору автора блогу.