Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Блоги » Експерт розповів, чи взірвуть російські окупанти ЗАЕС, коли тікатимуть з Енергодару

Експерт розповів, чи взірвуть російські окупанти ЗАЕС, коли тікатимуть з Енергодару

Експерт розповів, чи взірвуть російські окупанти ЗАЕС, коли тікатимуть з Енергодару

Запорожская АЭС

За ситуацією на окупованій росіянами Запорізької АЕС слідкує весь світ, адже є загроза повторної ядерної катастрофи.

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір” Олександр Коваленко розповів, що буде із Запорізькою атомною електростанцією під час воєнних дій.

Експерт зазначив, що на лівому березі Херсонської області та в окупованій частині Запорізької області сконцентровано близько 150 тисяч російських військових. Оскільки, на думку Коваленка, цієї кількості сил недостатньо для утримання території, це угруповання військ переміститься до Криму.

Але, уявімо, що РВВ підривають ЗАЕС, що тоді? Тоді в максимально стислі терміни РВВ втрачають 150 тис. умовно боєздатних тіл.

Можливості утримати південь, не кажучи вже про утримання Криму, просто росіяни не матимуть. При цьому буде здійснено ядерний терористичний акт, прикладів якому в історії ніколи не було, що, у свою чергу, активізує… ні, не міжнародне співтовариство.

Активізує міжнародну військову машину для приборкання ядерного терориста. Такий теракт цілком може активізувати 5-ту статтю колективної безпеки НАТО. У свою чергу, ресурсу для відображення контртерористичної операції НАТО у РВВ не буде.

Як бачите, росія кордон прикрити не може у Білгородській області, а тут не в ДРГ йтиметься.

Тому ніякого підриву ЗАЕС окупанти, що біжать, здійснювати не будуть. Вони ще Крим хочуть “захищати”, у конвульсіях сіпатися з півроку-годину.


Позиція експерта у рубриці “Блоги” може не співпадати з позицією редакції “Inform.zp”.