Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Жінці з Мелітополя загрожує до десяти років позбавлення волі: подробиці

Жінці з Мелітополя загрожує до десяти років позбавлення волі: подробиці

Жінці з Мелітополя загрожує до десяти років позбавлення волі: подробиці

Ілюстративне фото

СБУ оголосила підозру ще одній колаборантці. Вона займалася організацією псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Мелітопольського району.

Про це повідомляє Управління СБУ у Запорізькій області.

ФОТО:СБУ

Підозру отримала депутат Мелітопольського району від забороненої в Україні політичної партії «опозиційна платформа – за життя». З початком повномасштабного вторгнення вона зрадила присязі, підтримала окупаційну владу та пішла з ними на співпрацю.

У серпні 2022 року жінка очолила територіальний штаб «референдуму» Веселівської ради. Колаборантці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Управління СБУ у Запорізькій області за керівництва Запорізької обласної прокуратури.

Нагадаємо, що в СБУ викрили ще двох колаборантів, які обіймають посади в органах місцевої влади на тимчасово окупованих територіях.