Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На сайті Запорізької міськради створили петицію з вимогою звільнити Катерину Сімонову

На сайті Запорізької міськради створили петицію з вимогою звільнити Катерину Сімонову

На сайті Запорізької міськради створили петицію з вимогою звільнити Катерину Сімонову

Фото: телеграмм-канал “Устная история войны за Независимость Украины 2014-2022 года”

У Запоріжжі створили петицію з вимогою звільнити з посади директора департаменту культури та туризму Катерину Сімонову.

Петицію зареєстрував 19 травня Іваном Мінченком.

Запорожці просять звільнити Катерину через її реакцію на критику мешканців Запоріжжя з приводу розміщення стріт-артів із «бойовими котиками» на об’єктах культурної спадщини Запоріжжя.

Текст петиції містить наступне: “Ми жителі Запоріжжя, які підписалися нижче, висловлюємо недовіру до директора департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Симонової Катерини Олександрівні. Вважаємо, що ця посадова особа місцевого самоврядування своїми висловлюваннями фактично дискредитує принципи демократії, верховенства права та нівелює думку громади, вказуючи, що громада не має права давати рекомендації їй як публічній особі, яка виконує службові повноваження на користь цього суспільства”.

Нагадаємо, що у Запоріжжі в рамках громадського руху “Культурні сили України” на фасадах різних будівель міста почали з’являтися мистецькі зображення із патріотичною тематикою. Над їх створенням трудяться одеські художники LBWS, які відомі своїм проектом catsukraine.