Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Юрій Малашко звільнив Злату Некрасову: вона буде оскаржувати це рішення

Юрій Малашко звільнив Злату Некрасову: вона буде оскаржувати це рішення

Юрій Малашко звільнив Злату Некрасову: вона буде оскаржувати це рішення

Злата Некрасова

Голова Запорізької ОВА Юрій Малашко звільнив із посади заступницю Злату Некрасову. Вона заявила, що її звільнення з посади є незаконним.

Офіційну заяву в ЗОВА не робили, але фотографія Некрасової зникла із переліку керівництва на сайті адміністрації. Також журналістам Inform. Zp підтвердили це у Запорізькій ОВА.

Сама Злата вважає своє звільнення незаконним, і повідомила, що оскаржуватиме його в суді, оскільки вона перебуває на лікарняному у зв’язку з пологами. Про звільнення вона дізналася зі ЗМІ, і листа, який їй надійшов.

Нагадаємо, що 25 квітня у голови Запорізької обласної державної адміністрації Юрія Малашка з’явився новий заступник – Валерій Іванович Шевченко.

Як писав раніше Inform.zp, правоохоронці продовжують розслідувати справи про можливе розкрадання гуманітарної допомоги у Запоріжжі. У серпні 2022 року СБУ та НАБУ проводили у міськраді та ЗОВ обшуки з цього приводу. Проте виявилося, що серед кримінальних проваджень з гуманітарки нині лише одне передано до суду.