Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Аеророзвідка у Запорізькій області знищила російський танк та БТР (Відео)

Аеророзвідка у Запорізькій області знищила російський танк та БТР (Відео)

Аеророзвідка у Запорізькій області знищила російський танк та БТР (Відео)

ЗСУ. Ілюстративне фото

Аеророзвідка Сил оборони України ідентифікувала ворожі позиції на Запорізькому напрямі. Артилеристи допомогли знищити російський танк та БТР.

Відео опублікував заступник комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Юрій Мисягін.

Нагадаємо, російські військові завдали 80 ударів по 17-ти прифронтових містах та селах Запорізької області. 57-річний чоловік у Гуляйполі отримав травми у своєму будинку під час ворожої атаки.

Через нічні ракетні удари по Степногірській громаді Василівського району, частина споживачів виявилася знеструмлена. Рашисти пошкодили лінії електропередач. Електроенергія зникла у 4,2 тисяч абонентів.