Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В РНБО відповіли, чи зможе обміняти Україна колишнього президента “Мотор Січ” Богуслаєва

В РНБО відповіли, чи зможе обміняти Україна колишнього президента “Мотор Січ” Богуслаєва

В РНБО відповіли, чи зможе обміняти Україна колишнього президента “Мотор Січ” Богуслаєва

Вячеслав Богуслаев

Експрезидент запорізького підприємства “Мотор Січ” Валерій Богуслаєв попросився в списки на обмін з Росією. У Раді нацбезпеки України вже відреагували на це прохання.

Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону зазначив, що своїм листом, в якому Богуслаєв проситься на обмін, він лише підтверджує те, що був російським агентом.

Данілов підкреслив, що для України життя українця є найвищою цінністю. Він сказав, що таке рішення можуть прийняти, якщо це буде на користь нашій країні.

Ми займаємося поверненням наших громадян, для нас життя нашого громадянина є найвища цінність. Тому що якщо таке рішення (про обмін Богуслаєва –, ред.) буде прийматися, це буде тільки на користь нашої країни, — сказав Секретар РНБО.

Нагадаємо, екс-президент “Мотор-Січі” Богуслаєв попросив Єрмака включити його в список на обмін з Росією. Відповідну заяву оприлюднили журналісти»Схеми”. У зверненні Богуслаєв, обвинувачений у пособництві країні-агресору, вказує, що він пенсіонер та інвалід.