Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі патрульні замалювали понад сотню нарко-графіті у місті. ФОТО

Запорізькі патрульні замалювали понад сотню нарко-графіті у місті. ФОТО

Запорізькі патрульні замалювали понад сотню нарко-графіті у місті. ФОТО

Іллюстраційне фото

У Запоріжжі патрульні продовжують позбавляти місто від нарко-графіті. Запорожців закликають не бути байдужими до цієї проблеми.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

ФОТО: Патрульна поліція Запоріжжя

Цієї суботи нарко-графіті замальовували у Шевченківському районі міста. Патрульні, спільно з представниками місцевої влади, громадських організацій та небайдужих мешканців замалювали понад сотню нарко-графіті на стінах.

Місцевих жителів закликають, повідомляти через чат-бот патрульної поліції, якщо виявили підозрілих осіб, які можуть бути причетні до поширення наркотичних речовин, або наркографіті. Посилання на чат-бот.

Нагадаємо, що мелітопольські партизани намалювали українське графіті в окупованому місті.