Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Чи буде додатковий вихідний 9 травня

Чи буде додатковий вихідний 9 травня

Чи буде додатковий вихідний 9 травня

Иллюстративное фото

В Україні 2023 році травневі свята пройдуть в умовах воєнного стану. Це означає, що додаткових вихідних 9 травня не буде.

Через дію воєнного стану додаткових вихідних не буде. Офіційні вихідні дні в травні будуть тільки в суботу та неділю. Всього вихідних буде вісім: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 травня.

Президент України Володимир Зеленський подав до ВРУ законопроект, щоб встановити 8 травня Днем пам’яті і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

Щороку 9 травня в Україні відзначатимуть День Європи — вшановуватимуть єдність, яка знищила нацизм і здобуде перемогу над рашизмом.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у зв’язку з аварійною ситуацією на тяговій підстанції №10 робота електротранспорту в Запоріжжі зміниться. Транспорт як і раніше курсуватиме з 5:00 до 22:30.