Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Під виглядом евакуації окупанти можуть готувати провокації у Запорізькій області, – Федоров

Під виглядом евакуації окупанти можуть готувати провокації у Запорізькій області, – Федоров

Під виглядом евакуації окупанти можуть готувати провокації у Запорізькій області, – Федоров

Окупанти. Ілюстративне фото

Окупанти ведуть евакуацію місцевого населення на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. На цьому фоні решити можуть готувати провокації.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

Окупанти можуть готувати провокації у Запорізькій області під виглядом евакуації. Лише третина автобусів в евакуаційних колонах їде із цивільними – в решті сидять російські військові.

Люди у Мелітополі намагаються купити ліки, але не можуть цього зробити, бо до магазинів перестали постачати товар, а деякі з них уже закриті. Майже не працюють місцеві ринки.

Нагадаємо, війська окупантів на Запорізькому напрямку 106 разів обстріляли позиції ЗСУ. Вони використовували танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію по всій лінії зіткнення.