Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Запорожці затримали двох грабіжників до приїзду поліції

Запорожці затримали двох грабіжників до приїзду поліції

Запорожці затримали двох грабіжників до приїзду поліції

фото Патрульной полиции

Мешканці Запоріжжя самостійно затримали двох грабіжників. Один із них намагався обікрасти літнього чоловіка, а другий вкрасти товар із магазину, але пильні містяни їх спіймали.

Про це повідомила Патрульна поліція Запорізької області.

Двох грабіжників у Запоріжжі затримали місцеві жителі. Один із них хотів обікрасти пенсіонера, а другий намагався непомітно винести товар із магазину.

Перший епізод стався в Шевченківському районі: невідомий штовхнув чоловіка похилого віку і почав бігти, після того як схопив його гаманець. Очевидець події наздогнав його та затримав до прибуття патрульних.

Другий випадок стався у Дніпровському районі міста: в одному з магазинів чоловік поклав у кишеню неоплачений товар та намагався піти з ним, незважаючи на зауваження продавчині. Його також затримали перехожі та притримали його до приїзду поліції.